Support spørgsmål, køreskoler

At blive vist på Køreskoleoplysningen.dk kræver at du er VIP kunde hos Teoriundervisning.dk. Du kan let forberede og ved opsætte din egen profil her med tekst og billeder. Profilen bliver vist når du er blevet VIP kunde.

 

Kontakt Teoriundervisning.dk på telefon 70 236 237 for mere information om hvordan du bliver VIP køreskole.

Kontakt Teoriundervisning.dk på telefon 70 236 237 eller email info@teoriundervisning.dk – oplys os om hvilke elever det drejer sig om, og vi vil tjekke vores online arkiver for at verificere.

  1. Klik på login øverst til højre på denne side
  2. Indtast brugernavn (email) og din adgangskode. Det er samme adgangskode som du benytter hos Teoriundervisning.dk.
  3. Klik på Min Køreskole
  4. Klik på Rediger, lav dine ændre og klik på Gem nederst

Log ind, vælg Rediger Profil, og tilknyt din Facebook konto nederst – dette vil indsætte dit profilfoto fra facebook.

Support spørgsmål, elever

Hovedparten af anmeldelserne kommer fra Danmarks største teoriprøve site Teoriundervisning.dk. Her kan man kun lave en anmeldelse hvis man er logget ind med sine oplysninger (køreskole, navn osv.). De elever som anmelder direkte på vores side skal benytte Google eller Facebook til at logge ind, og de bliver herefter gennemset af vores administrator.

Vi mener, at Køreskoleoplysningen har nogle af de mest troværdige anmeldelser på nettet – vurder det selv! 🙂

Skriv til info@teoriundervisning.dk – husk at skrive hvilken køreskole det drejer sig om samt hvilke elever du ikke mener har gået på køreskolen.

Vi har valgt, at benytte stjerner da det er lettere at overskue både for dem som anmelder og dem der vil se anmeldelserne.